English
Начало Програма Лектори Регистрация За реклама С подкрепата на Презентации Галерия Контакти Участници


Променящите се организации, чиято трансформация е наложена от динамиката на заобикалящата ни среда, изискват промяна в структурата, управлението на процесите и хората, гъвкавост и адаптивност, както и решителност за въвеждане на нови практики и иновативни методи.

Независимо от позицията в организацията или нейното статукво, всеки от нас се е сблъсквал с предизвикателството да оцелее, но и да поведе промяната - на лично и професионално ниво.

Кои са тенденциите за трансформация на HR функцията, какво е настоящето и дали предишния опит може да ни помогне да се справим? Кои са добрите практики на международно и национално ниво, които да ни повлияят при вземането на решения? От кого можем "да откраднем" и кои грешки можем да избегнем?

Отговорите няма да ни бъдат дадени. Те ще бъдат споделени под формата на добри практики и научени уроци от истински лидери и практици в областта на HR трансформацията, но и ще бъдат дискутирани, обсъждани и детайлизирани, за да стигнем сами до степен на колаборация, която да имплементираме в собствените си организации.

Очакваме ви на 18 октомври 2019 г. в Интер Експо Център, София - вижте програмата и се регистрирайте ТУК.


Миглена Узунова-Цекова, Председател на УС на БАУХ:©2022 bapm.bg. Всички права запазени.