Начало Програма Лектори Регистрация За реклама С подкрепата на Презентации Галерия Контакти Участници

Генерални спонсори:JOBS.BG се стреми да създаде оптимална среда, даваща възможност на компаниите да открият най-подходящите кандидати, на кандидатите възможност да реализират пълният си потенциал.
JOBS.BG е Business Superbrand за 2007-2008, потребителски Superbrand за 2009-2010, Superbrand за 2012-2013, Business Superbrand за 2015-2016 и Business Superbrand за 2017-2018.
 

Economy.bg е издание за бизнес, икономика и мениджмънт. Част от Economy.bg е Human Capital – водещата медия в сферата на човешкия капитал.
Economy.bg следи тенденциите в световната и българска икономика от съществено значение за случващото се в България, ключовите бизнес сектори, компаниите и хората, които са част от тях.
Economy.bg създава уникално редакционно съдържание – видео интервюта, статии, анализи, статистики и проучвания, създадени в сътрудничество с мениджъри от български и чужди компании, икономически анализатори и експерти от различни бизнес сектори.
Economy.bg е издание на Jobs.bg.
 

Официален домакин:


Интер Експо Център, със своята над 50-годишна история и хиляди проекти зад гърба си, е предпочитана локация за провеждане на събития с различен мащаб и формат.
Разполагайки с 14 зали, с различна големина за събития с мащаб от 20 до 5000 души, центърът е подходящ за организиране на международни бизнес изложения, конгреси, корпоративни и коледни партита, фестивали, концерти, галавечери и др.
През 2019 г. се реализира мащабен ремонт на конгресните зали. Инвестицията е на стойност почти 1.5 млн. лв. Промяната е на всички нива и обхваща цялостното обслужване, предлагайки на клиентите възможност за лоялна програма и специални индивидуални оферти към всеки. Целта е Интер Експо Център да задържи лидерската си позиция, отговаряйки подобаващо на все по-високите стандарти на събитийната индустрия в България.
От септември 2019 Интер Експо Център посреща партньорите си в организирането на събития с изцяло новото си лице.

©2022 bapm.bg. Всички права запазени.