English
Начало Програма Лектори Регистрация За реклама С подкрепата на Презентации Галерия Контакти Участници
Никола Мусуро
CEEMA HR Director & Hybrid IT Sales HRBP в Hewlett Packard Enterprise

Никола Мусуро има над 23 години опит в сферата на Човешките ресурси. В момента тя е Директор Човешки ресурси и Бизнес партньор Човешки ресурси към Hybrid IT бизнеса за Централна и източна Европа, Близкия изток и Африка (CEEMA) на Hewlett Packard Enterprise. Регионът покрива над 103 пазара, офиси в 14 държави и 5200 служители. Преди настоящата си роля, Никола ръководи Трудово-правните и индустриалните отношения за HPE Централна и източна Европа, Близкия изток и Африка (EMEA), позицията по-късно прераства в Директор Човешки ресурси за EMEA и обхващащи 41 държави. На предишните си роли в компанията, Никола ръководи Човешки ресурси за Централна и източна Европа и Израел (CEE&I), както и за Близкия изток, Средиземноморието и Африка (MEMA), започвайки на позицията Мениджър Човешки ресурси за Гърция и Кипър.

През годините в Hewlett Packard Enterprise Никола ръководи критични проекти по трансформация и реструктуриране, стратегии за геолокализация на човешкия капитал и програми свързани с управление на човешките ресурси, корпоративната култура, както и инициативи свързани с ангажираността на служителите и управлението на таланта, паралелно с трансформацията на ЧР функцията, целяща позиционирането на ЧР като надежден ключов партньор за изпълнението на бизнес стратегията.    

Преди да се присъедини към HPE преди 15 години, Никола е Мениджър Човешки ресурси в THALES Electronic Systems, Гърция, а преди това – старши консултант Човешки ресурси в KPMG, Гърция.
©2022 bapm.bg. Всички права запазени.