English
Начало Програма Лектори Регистрация За реклама С подкрепата на Презентации Галерия Контакти Участници
Паоло Емилио Теста

HR Director North, Central, Eastern Europe at DXC technology 

Паоло Емилио Теста е признат HR директор с над 25 години опит в компании от Fortune 50, на 3 континента: Азия, Африка и Европа.
Международния си опит стартира през 1998 г. като HR директор за Италия и Близкия Изток (Израел, Египет, Турция, Гърция и Бахрейн) в Electronic Data Systems Co, а след това в продължение на 2 години (2005-2007) поема ролята на HR директор за Азиатско-Тихоокеанския регион и Япония в същата компания, като е базиран в Сидни, Австралия.
След придобиването на Electronic Data Systems Co (2009) Паоло е назначен за HR директор на Hewlett-Packard Италия и в последствие през 2012 г. е релокиран в ОАЕ (Дубай) като HR директор на HP за Близкия Изток, Средиземноморието и Африка за период от 4 години (годишен оборот от 1.8B$ и 7 500 служители).
След създаването на DXC Technology през януари 2017 г. (сливане между CSC Corp и Enterprise Services на HPE) Паоло заема позицията HR директор за Северна, Централна и Източна Европа (годишен оборот от 3.5B$ и 18 000 служители в 30 страни) и заедно със семейството си се мести във Франкфурт, Германия.
В ролята си на HR директор Паоло работи с 13 управляващи директори и/или регионални бизнес лидери от целия свят, осигурявайки им съвети по отношение на управлението на хора и коучинг. Разпознаваем е като лидер и посланик на промените.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.