English
Начало Програма Лектори Регистрация За реклама С подкрепата на Презентации Галерия Контакти Участници
Вероника Михайлова

Вероника е експерт в областта на личностното развитие, професионалното ориентиране и изграждането на „меки“ умения и ключови компетенции. Партньор е в организация, активна в сферата на образованието и професионалното развитие, чиито дейности са отличени от Европейската комисия с награда за добри практики.

Вероника е сертифициран коуч и от 2018 година заема длъжността директор „Комуникации“ в Международната коуч федерация в България. Председател е на сдружение „Ти можеш ли“, насочено към младежкия сектор и неговото развитие чрез неформално образование, доброволчески дейности и мобилности из цяла Европа. Вероника има богат опит в управлението и изпълнението на европейски проекти. В практиката си като обучител, реализира обучения на теми като предприемачество, коучинг, личностно и професионално развитие, внедряване на иновативни и неформални методи в образователната система. Също така е обучител на учители към образователната платформа Уча.се. Вероника е ангажирана с организацията на Международен фолклорен фестивал „Витоша“ в ролята си на Координатор комуникации и проекти.

Вероника разполага с богат международен опит. Обучавала се е в различни европейски страни и се дипломира в две специалности Международни отношения и Финанси. През 2018 години работи в Лондон, Англия в компания за надграждане и развитие на умения в партньорство с изпълнителния директор, където развива организационната култура и внедрява коучинг и други практики. Вероника е участвала като лектор на международни конференции и семинари.

Вероника участва активно в доброволчески дейности в сферата на образованието, културата и младежкия сектор и е ментор по различни програми и проекти.©2022 bapm.bg. Всички права запазени.